U NAS SPEŁNISZ SWOJE
WSZYSTKIE SŁODKIE MARZENIA!

Maciej Pasternak

 

– Szef cukierni „Niebo w Gębie”

Pochodzi z małej miejscowości znajdującej się nieopodal Wieliczki. Doświadczenie zdobywał w jednych z najlepszych krakowskich restauracji i cukierni – Hotel Rubinstein, Hotel pod Różą, Likus hotele i restauracje, gdzie pracował jako Cukiernik przez 6 lat.

 

Jego pierwsze słodkie szlify były inspirowane przepisami babci i koła gospodyń wiejskich. Swoją pasję rozwijał później poprzez liczne wyjazdy zagraniczne i kursy cukiernicze. Spowodowały one u Maćka duże zainteresowanie deserami europejskimi i innowacyjnym połączeniem smaków, kolorów i tekstur. Maciej na co dzień jest pasjonatem wyszukanych smaków lodów. Jego ulubionymi, które oczywiście sam wykonuje są lody z czarnego bzu z czerwonym winem. Osobiście miłośnik pralinek i ciast na bazie czekolady. Wynikiem jego doświadczenia, nie tylko zawodowego, jest pełna nieskrępowanej kreatywności słodka twórczość, którą z przyjemnością Państwa raczy przy każdym przygotowywanym zamówieniu.

Zastępca Szefa Cukierni

Agnieszka Bobowska

 

Kierownik Cukierni

Anna Krupczak

Starsi Cukiernicy

Natalia Czekaj
Paulina Gut
Grzegorz Prędki
Elżbieta Turoń

Główny Lodziarz

Patryk Cisek

 

Młodsi Cukiernicy

Dawid Łach
Patryk Gralewski

Wykonujemy słodkości urodzinowe, weselne, na chrzciny, komunie, baby shower i na każdą inną, wyjątkową okazję.