– Szef cukierni Niebo w Gębie
Chociaż z zawodu nie jest cukiernikiem, to zamiłowanie do wypieków i słodkości towarzyszy jej od najmłodszych lat. To właśnie wtedy pod okiem babci uczyła się podstaw wypieku ciast i tortów.
Swoje pierwsze kroki jako cukiernik stawiała w Hotelu Rzeszów i cukierni Niebo w Gębie, gdzie odkryła nowe spojrzenie na desery. Dzięki licznym szkoleniom i pracy z doświadczonymi cukiernikami, mogła rozwijać swoją pasję i doskonalić umiejętności. Na co dzień jest pasjonatką tradycyjnych smaków, ale chętnie sięga po nowe, zaskakujące połączenia.
![](https://niebowgebie.rzeszow.pl/wp-content/uploads/2020/08/Agnieszka-Bobowska-300x300.png)
Kierownik Cukierni
Anna Krupczak
Starsi Cukiernicy
Elżbieta Turoń
Izabela Grzecznik
Urszula Tarnawska
Gabriela Filip
Anastazja Talko
Główny lodziarz, zastępca szefa
Paulina Gut
![](https://niebowgebie.rzeszow.pl/wp-content/uploads/2019/11/Image_7-1.png)
Potrzebujecie słodkości na swoją uroczystość ? Nasi Cukiernicy z przyjemnością stworzą coś specjalnego! Zapraszamy do zapoznania się z naszą Ofertą Słodkości i składania zamówień.