Agnieszka Bobowska

– Szef cukierni Niebo w Gębie

Chociaż z zawodu nie jest cukiernikiem, to zamiłowanie do wypieków i słodkości towarzyszy jej od najmłodszych lat. To właśnie wtedy pod okiem babci uczyła się podstaw wypieku ciast i tortów.

Swoje pierwsze kroki jako cukiernik stawiała w Hotelu Rzeszów i cukierni Niebo w Gębie, gdzie odkryła nowe spojrzenie na desery. Dzięki licznym szkoleniom i pracy z doświadczonymi cukiernikami, mogła rozwijać swoją pasję i doskonalić umiejętności. Na co dzień jest pasjonatką tradycyjnych smaków, ale chętnie sięga po nowe, zaskakujące połączenia.

Kierownik Cukierni

Anna Krupczak

Starsi Cukiernicy

Paulina Gut
Elżbieta Turoń
Patryk Sandurski

Główny Lodziarz

Patryk Cisek

Potrzebujecie słodkości na swoją uroczystość ? Nasi Cukiernicy z przyjemnością stworzą coś specjalnego! Zapraszamy do zapoznania się z naszą Ofertą Słodkości i składania zamówień.